Tanden bleken

Witte Tanden zonder peroxide.

Op een veilige manier mooi witte tanden in Plus minus 25 min. Met de beste whitenings-gels, goed gekeurd door de EU en modernste tanden cosmetische apparatuur is het mogelijk om deze 4 tot 10 tinten lichter te maken.
Niemand ontkomt eraan dat tanden na verloop van tijd gaan verkleuren.
Denk maar eens aan voedingsmiddelen zoals koffie, thee, rode wijn, spinazie, frisdranken ed. Ook roken maakt de tanden geel van kleur. 

U kunt kiezen uit 3 soorten behandelingen nl.

Basis Intensive Intensive VIP
25min. 2x20 min
activator
3x20 min
activator

49,95 euro

70 euro

100 euro

Redenen waarom je tanden gaat reinigen en ook witter wil maken zou kunnen zijn:


Voor aanvang van een behandeling word gekeken welke tint uw tanden hebben voor de behandeling. Zodat na de behandeling kan worden vast gesteld hoeveel tinten lichter uw tanden zijn geworden.

Het resultaat is afhankelijk van de oorspronkelijke kleur van uw eigen tandbeen. Ieder individu heeft zo zijn eigen kleur. Lichter dan je eigen tandbeen kan het niet worden. Dan moet je echt aan ontkleuren denken en dus ook waterstofperoxide. Dit mag vanaf 2012 alleen nog door de tandarts worden gedaan. Na de behandeling voelen u tanden fris, schoon en glad weer aan. Dat resultaat kunt u verlengen door gebruik te maken van een speciale tandpasta, verkrijgbaar in de salon. Deze mag je 3x per week gebruiken.