Schoonheidbehandelingen

Eminence Organic Skin Care

De gezichtsbehandelingen die ik geef zijn niet alleen reinigend en verzorgend, maar vooral ook een beleving.

Ik werk met producten van Éminence Organic Skincare. Éminence is een veelvuldig bekroonde productlijn. In 2019 is zij voor het 11e jaar verkozen tot beste Organische Skincare lijn. Een belangrijke reden waarom ik voor dit product heb gekozen is omdat de producten puur, biologisch en organisch zijn en bestaan uit kruiden, groenten, fruit en bloemen. De producten zijn vrij van parabenen, dierlijke bijproducten, propyleenglycol, natriumlaurylsulfaten, schadelijke kleurstoffen en geurstoffen, minerale oliën, aardolie en andere agressieve cosmetische chemicaliën.

Bovendien zijn de producten handgemaakt zonder strenge verhittings- of hydrogeneringsprocessen die de voedingswaarde en potentie van natuurlijke ingrediënten kunnen beïnvloeden. Vitaminen worden gevangen in hun volledig natuurlijke verse basis, wat prachtige resultaten oplevert, aangezien echte zaden, pulp en schillen regeneratieve en helende krachten geven die alleen de natuur kan produceren.

De krachtige samenstellingen uit de natuur geven de huid een boost en zorgen voor een aangename reukbeleving tijdens de behandeling.

De tijd die voor een behandeling gepland staat wordt optimaal benut, doordat ik tijdens de [20 minuten] dat het masker dient in te trekken een hand- of voetmassage aanbied. Hierdoor hoop ik u een complete wellness ervaring te geven.

Tot slot nog enkele weetjes ter bevordering van uw feel-good gevoel:


Prijslijst schoonheidsbehandelingen

Acne, 45 minuten/ €45,-


Standaardbehandeling, 60 minuten/ €65,-


Wellnessbehandeling (uitgebreid), 90 minuten/ €90,-


Supplementen, 10 minuten/ €10,-

* voortdurend contact/alle tijd wordt optimaal benut.

Voor elk verkocht product wordt een boom geplant (zie website Eminence). Ook maaltijden voor arme kinderen.


Harsen

*Voor het harsen werk ik met de producten van 'Nem cosmetics'. Deze producten staan voor hoge kwaliteit met comfortabele en efficiënte ontharingsprotocollen en zijn exclusief voorbehouden aan de professionele schoonheids- en hars ontharingsbranche.